Bocul fuse...şi se duse !


Parlamentarii români au făcut un efort colectiv şi oarecum terorizaţi de disciplina de partid l-au debarcat pe Boc şi pe "eficientul său 11".
Unii au mărunţit printre buze ceva dulci alinturi despre mamă, alţii au exultat de bucurie... iar muritorii de rând au privit stupefiaţi încă o rundă de circ de proastă calitate. Bunica mea avea o vorbă care azi îmi pare mai înţeleaptă ca oricând: Schimbarea stăpânilor, bucuria nebunilor !

Oamenii normali din ţara asta nu au motiv de bucurie. Banii nu vor începe să curgă pentru facturile restante, băncile nu vor fi mai îngăduitoare, agentul termic nu va fi mai ieftin...şi mai urmează încă vreo 2 luni de bălăcăreală politică...În plus, nu ştiu care sunt motivaţiile dl. Johannis de a accepta propunerea liberalilor, social-democraţilor & comp. Dar simt că deşi e un om valoros, nu va trece mult şi va fi tăvălit fără reticenţe prin cocina politicii romăneşti. Şi e trist, pentru că, aşa cum spuneam, ar fi neîndoielnic o opţiune bună...doar vremurile sunt improprii !