Înmormântare pe post de nuntă cu dar...

KlausS31.10.08 22:18:50
O ipoteza interesanta si plauzibila ( 80 %). Un articol publicat pe alterinfo.net , vezi linkul (http://www.alterinfo.net/Crise-financiere-ou-guerre-secrete-_a25421.html?PHPSESSID=14729aca4f80e419092704f0428c4398 ), prezinta actuala criza ca pe un razboi secret declarat de SUA Chinei si tarilor arabe (Kuweit, Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita ) pentru a pune mana pe banii acestora. Razboiul menţionat se referă la o inginerie financiara de factura evreiasca, care a constat in :
- declararea ( in perioada anterioara ) companiilor imobiliare Fanie Mae si Mac ca si companii sigure , bla,bla, bla...
-determinarea Chinei sa investeasca in actiuni la aceste firme ( si la altele ). China a investit 400 miliarde dolari .
-determinarea cresterii preţului petrolului in perioada aprilie-iulie ;
-ţărilor arabe exportatoare de petrol ( menţionate mai sus ) li s-au dat actiuni la aceste unitati financiare in loc de bani ;
-provocarea deliberata a falimentului bancilor si fondurilor ;
-consecinţa: ţarile arabe au pierdut intre 1400 si 3000 de miliarde dolari prin devalorizarea actiunilor , iar SUA a luat practic petrol pe gratis ). Articolul este in franceza, este mai complex, eu am incercat o super concentrare a ideilor.

Da, Herr Klauss, e o ipoteză interesantă. Nu am suficiente informatii pentru a emite o opinie argumentată, dar fie şi parţial lucrurile pot sta şi aşa. Iată la ce mă gândesc: printre investitorii masivi de la cele două fonduri imobiliare, Freddie Mac şi Fannie Mae s-au aflat şi ruşii. Astfel că, în august, ministrul rus al finantelor, Alexei Kudrin, a afirmat ca plasamentele Rusiei in obligatiuni Fannie Mae si Freddie Mac au generat un profit de un miliard de dolari in sase luni, dar că au decis să vândă (o făcuseră deja mult înainte de anunţul oficial !)peste două treimi din portofoliu (adică 70 din cele 100 de miliarde), pe motiv că doresc să investească în active europene (de unde se vede ce bine prinde un Anatoly Ciubais la casa omului, apropiat şi mai nou membru în Consiliul de Administratie al JP Morgan Chase). În plus, iată ce scrie AP : WASHINGTON - Freddie Mac secretly paid a Republican consulting firm million to kill legislation that would have regulated and trimmed the mortgage finance giant and its sister company, Fannie Mae, three years before the government took control to prevent their collapse.
In the cross hairs of the campaign carried out by DCI of Washington were Republican senators and a regulatory overhaul bill sponsored by Sen. Chuck Hagel, R-Neb. DCI's chief executive is Doug Goodyear, whom John McCain's campaign later hired to manage the GOP convention in September....http://www.msnbc.msn.com/id/27266607/
Adică, oamenii de bine din conducerea fondurilor, în complicitate cu cei din conducerea USA, ştiau de acum trei ani că bolnavul va deceda, şi le-au pasat altora cheltuielile de înmormântare pe post de nuntă cu dar !!!!