Siberian Tiger versus Vladimir Putin


Tigru siberian – una din acele creaturi despre care se poate spune că Dumnezeu era bine dispus în ziua în care l-a conceput.
Ce poate fi mai impresionant decât un tigru siberian ? Evident, un erou aflat faţă în faţă cu splendida creatură. Chiar dacă eroul e o copie palidă a legendarului Sandokan (îşi mai aminteşte cineva filmul cu pricina ?)
Nu voi comenta cât de inspirat a fost demersul făcătorilor de imagine ai premierului Putin. Cert e că astfel de acţiuni se dovedesc eficiente. Pentru unii. Nu puţini. În definitiv, luciditatea nu e una din calităţile de bază ale acestei planete.
Sincer, datorez mulţumiri PR-ului premierului că m-au bine dispus pentru vreo săptămână...din nefericire, mă aflu printre cei greu de impresionat...promit însă că în ziua în care Vladimir Putin (premier, preşedinte sau orice altceva, oricum nu contează, el e un brand în sine) va salva planeta de invazia unor extratereştri (albi, gri, verzi, reptilieni sau nu, nu contează în algoritmul imaginii, dar de preferinţă “întunecaţi” !!!) voi deveni unul din fanii săi.
P.S. :
În urmă cu puţin timp în “Die Welt” un comentator politic remarca că pentru Rusia “NATO e un tigru de hârtie”. Adică o sperietoare inofensivă. Şi prea puţin aducătoare de popularitate sub imperiul emoţiilor.
Ce ar trebui să facă acum PR-ul preşedintelui Medvedev pentru a compensa deficitul de imagine ? Oare o anacondă ar rezolva problema ?